Region

Svet

Bliski susret sa obožavateljkama: Kad Ševket zavodi! (Foto)

Kako naše dame napadaju i zavode, najbolje su na svojoj koži mogli da osete turski glumci iz serija "Kad lišće pada". Nekada su se naše žene branile od udvarača, a sada se izgleda sve okrenulo. Žrtve zavođenja proteklog vikenda bili su Ševket i Oguz, tačnije Hasan Hušekčetinj i Tolga Korel.

 Bliski susret sa obožavateljkama: Kad Ševket zavodi! (Foto)



Posle svih formalnih stvari koje su imali da obave, krenuli su u dobro poznati noćni život u Beogradu.



Oni su posetili prestižni klub "Stefan Braun", u kom su Ševket i Oguz preživeli pravu žensku ofanzivu! Neobuzdane žene su im prilazile da se fotografišu i upoznaju, a i da malo "proćaskaju".



Za razliku od Ševketa i Oguza, ženski deo glumačke ekipe Dževrije (Guler Jokter), Lejla (Gokče Bahadir), Fikret (Benu Jildirlmar) i Nedžla (Fahrije Evcen) uspele su da se naspavaju i odmore, a nakon toga krenule su u obilazak grada.



Kao u seriji "Kad lišće pada", četiri glumice predvođene "džangrizavom" Dževrijom uputile su se na prvu jutarnju kafu u jedan Beogradski kafić. Fikret je izjavila da joj je ovo druga poseta Beogradu, ali da su njene koleginice prvi put u Srbiji i da su oduševljene našim ljudima. "Vaš narod je veoma ljubazan! Veoma smo slični, a zahvaljujući ogromnom uspehu koji je serija postigla kod vas, mi smo sada ovde."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>