Svet

Region

Zvezda serije Štreberi na naslovnoj strani Maxima (Foto)

Na naslovnoj strani novog, martovskog izdanja magazina Maxim nalazi se Kejli Kouko koju u popularnoj seriji "Štreberi" gledamo u ulozi fa­tal­ne Pe­ni. Glu­mi­ca je pre­šla put od po­pu­lar­ne ju­na­ki­nje fil­mo­va za de­cu do uzor­ne zve­zde.

Zvezda serije Štreberi na naslovnoj strani Maxima (Foto)





U interviju za Maxim ova popularna glumica otkrila je kakvi muškarci je privlače, da li ima dečka i šta je to čini toliko posebnom.



Na pitanje, da li bi mogla da bude sa tipom koji nije zabavan, Kejli kaže: Ne bih sada da sudim o pojedincima, ali mislim da ne. Ne kažem ja da sam nešto histerična, ali imam prilično mračan i prljav smisao za humor i ako se to nekome ne dopada, neće funkcionisati ništa. Poješću ga za doručak." - izjavila je seksi glumica i dodaje da su je uvek privlačili stariji muškarci:

"Uvek sam visila sa starijima od sebe. Čak me stariji muškarci privlače, nikada neko ko je moje godište. Uvek sam osećala, čak i kada sam bila tinejdžerka, da su momci mojih godi¬na tupavi, detinjasti i nezreli. Muškarci su nekako zaostaliji od žena, generalno."

Kejli takođe otkriva da se nikada nije nesrećno zaljubila i da trenutno uživa u samoći:

"Žao mi je, ali obično dobijem ono što želim. Kada nešto želim, ništa ne može da me zaustavi. Ništa! Sveže sam sama. Ja sam devojka koja uvek ima nekog dečka. Sviđa mi se da budem nečija devojka, jer ja mislim za sebe da sam najbolja devojka na svetu!" (smeh).

A zašto je super, kaže: "Pa to što sam super! Ja sam prava devojka za dobrog muškarca. Volim sve sportove i išla bih uvek na sve utakmice. Mogu da žderem, da pijem i da se sjajno provodim sa drugim muškarcima u društvu.  Ne tražim neko posebno održavanje i mislim da je to posebno dobro za muškarca pored mene."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>