Region

Svet

Zdravko Čolić: Obožavateljka je moju suprugu napala nožem

Jedna od najpoznatiijih muzičkih zvezda bivše Jugoslavije Zdravko Čolić, otkrio je da danas u 60. godini ima više energije nego kadaje bio mlađi, kao i da je sada mnogo bolji ljubavnik.

Zdravko Čolić: Obožavateljka je moju suprugu napala nožem



Pevač sa suprugom ima dve ćerke Unu i Laru, a Zdravko kaže da se Sandra zaljubila u njega kao čoveka, a ne pevača i da je u muzički svet morala da uđe htela to ili ne.

"Moja supruga zna sve o meni. Sa njom delim sve u životu. Ispričam joj ja sve čega se setim, ali mnogih se stvari ne mogu setiti, dugačak je život bio. Ako bi me pitala, ja bih joj sve rekao" - rekao je Zdravko i otkrio oko čega se on i Sandra najčešće prepiru.

"Najčešće se prepiremo oko toga šta deca smeju, a što ne smeju. Nemoj ovo, pazi ono... ja se tu uopšte ne snalazim. Sandra je stroga higijeničarka i ako u kući ne skidam cipele, nastaju problemi. Ali stvarno nemamo nekih nesuglasica u braku. Nekima sve smeta, ne mogu da gledaju ženu sa viklerima u kući, meni ništa ne smeta. Što sam stariji, to sam tolerantniji, ništa mi ne smeta, samo da je zdravlja" kaže Zdravko, koji nije ljubomoran na svoju suprugu jer za to nema razloga. Ipak, Sandra i te kako pamti jedno jako neprijatno iskustvo koje je imala sa Zdravkovom obožavateljkom:

"Jednom je nožem napala neka moja obožavateljka i isekla po licu. Drugih većih neprijatnosti nije imala jer se ne eksponira, nije taj tip, a i ja smatram da ženu i decu treba ostaviti po strani od javnosti'" - kaže Zdravko.

Iako ima bezbroj ponuda za svadbe, Čolić nikada ne bi na to pristao jer ga je, kako kaže, sramota. Silna pisma obožavateljiki je jedno vreme čuvao u garaži na Grbavici, ali kada je došao rat, potrošena su na grejanje. Danas 60-godišnji Zdravko se ne plaši godina.

"Pun sam energije i osećam se kao da mi je pola manje od ovoga što imam. Jedino kad vidim koliko su mi deca mala, onda se prepadnem pa kontam – joj, samo da sam zdrav dok deca ne stanu na svoje noge. Tu se čovek malo zabrine i to te malo štrecne, kontaš, što se nisi ženio sa 25, ali to je to, Božja volja i sudbina, iz ove kože ne mogu pobeći" - zaključio je Čolić i tajnu o tome kakav je ljubavnik sa napunjenih 60 godina zadržao za sebe.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>