Ostalo

Sme�no

Istine o muškarcima koje žene ne podnose!

Sve žene na svetu sanjaju o muškarcu koji će doći u njihov život, kao princ na belom konju. Međutim, svi vole iste stvari, evo pet stvari koje svi muškarci sigurno rade i vole!

Istine o muškarcima koje žene ne podnose!



Muškarci vole porniće

Muškarci vole da gledaju porniće i to će činiti kad god im se ukaže prilika, čak i ako su u vezi koja ispunjava sve njihove potrebe. Žene bi trebalo da zapamte da to nema nikakve veze s njima. Stvar je vrlo jednostavna – muškarci vole porniće i to je to.
 
Muškarci gledaju druge žene

Možda vam vaš muškarac govori da ima oči samo za vas, ali činjenica je da gleda i druge žene. I ne samo da ih gleda, nego često ima i seksualne misli o njima. Ženama se to baš ne sviđa, ali to i dalje ne menja stvari. Muškarcima je to u prirodi – odmeriće gotovo svaku ženu koju sretnu.
 
Muškarci vole blizinu privlačnih žena

Žene imaju pravo kada se živciraju ako vide svoga muškarca kako prede u blizini privlačne žene. No, i to je nešto sasvim normalno. Oni to ne rade zato što veruju da će im se posrećiti. Dovoljna im je samo pažnja lepe žene pa da se osećaju sjajno.
 
Muškarci su uvek spremni za seks

Dešava se da budu depresivni ili da su zbog problema na poslu manje zainteresovani za intimne aktivnosti, ali, uopšteno gledano, muškarci su uvek spremni za seks. Žene moraju da budu raspoložene za seks, ali muškarci se brzo dovode u takvo raspoloženje, čak i kad su u nekom sasvim stotom filmu. Stoga, dame, nemojte se ustručavati da inicirate akciju u strahu da će vas odbiti. Neće!
 
Muškarcima je seks pokazatelj kvaliteta veze

Ako je muškarcima dobar seks u vezi, znači da je i veza dobra, a ako je seks loš, onda smatraju i da je veza problematična. Za razliku od žena, muškarcima seks nije nešto što dolazi kao rezultat drugih stvari poput međusobnog poverenja i poštovanja. On je vrlo često glavna stvar.

Viber

Izvor: Svet Plus


>