Region

Svet

Udaje se Tijana Stajšić?!

Bivša misica Tijana Stajšić udaje se za svog izabraniika biznismena Dejan Popović. Pripremaju spektakularno venčanje, a Tijana već uveliko traga za savršenom venčanicom.

Udaje se Tijana Stajšić?!



Iako se kriju od javnosti, kum na venčanju će im biti pevač Aca Lukas koji je sa Dejanom već u kumovskoj vezi:

"Tijana i Dejan su u vezi šest meseci i veoma su zaljubljeni. Dejan, koji je poznat kao gradski zavodnik, pored Tiće se skrasio i skroz smirio. Svakodnevno razgovaraju o svadbi ali još nisu odlučili gde će se venčati. Tijana je veliki romantik i volela bi da se venčaju na nekom egzotičnom mestu, dok je Dejan više za venčanje u Srbiji i gala svadbu, budući da ima veliku rodbinu i brojne prijatelje koji bi voleli da prisustvuju tom lepom činu. Na kraju će se najverovatnije dogovoriti da se venčaju u Beogradu, a potom da otputuju na medeni mesec gde god mlada poželi i tako ispune oboma želju" - rekao je izvor blizak paru, dok bivša misica demantuje ovakve navode:

"Tačno je samo da se zabavljam sa Dejanom Popovićem. U vezi smo šest meseci. Nama je lepo i zaljubljeni smo jedno u drugo jer da je drugačije ne bi ni bili u vezi, ali do sada o svadbi nismo razgovarali" - zaključila je Tijana Stajšić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>