Region

Svet

Tijana Stajšić: Posle odmora ću razmišljati o poslovnim obavezama

Bivša misica i manekenka Tijana Stajšić skoro dva meseca se odmarala od poslovnih obaveza. Kaže da su to bili dani iz njenih snova - u idealnom morskom ambijentu sa dragim osobama...

Tijana Stajšić: Posle odmora ću razmišljati o poslovnim obavezama



“Najpre sam malo letovala u Hrvatskoj, pa u Crnoj Gori, i to porodično - sa mamom, tetkama i sestrama. To je bio familijarni, miran odmor, nisu me interesovali ekstremni sportovi. Rano ujutru išle smo na plažu, a uveče u lagane šetnje, pa na večere sa morskim plodovima i vinom. Nekoliko puta uveče izlazila sam sa prijateljima, nakupila sam dosta pozitivne energije. Moj omiljeni moto u potpunosti je ispoštovan - karpe diem”, kaže Tijana i dodaje da leto za nju nije gotovo, jer uskoro će ponovo otputovati, ovaj put sa dečkom, čiji identitet za sada uspeva da sakrije.

“Planiram opet da se zaputim u te divne morske krajeve. Uskoro odlazim sa dragom osobom na aktivniji odmor", otkrila je Tijana . Najlepša Somborka tokom proteklih meseci nije čak ni na sekund razmišljala o poslovnim obavezama.

“Tek kad se sasvim odmorim i skupim energiju, razmišljaću o poslu i obavezama. Posla se ne libim i mogla bih mnogo toga da radim. Bitno je da se posvetiš i radiš s voljom i elanom. Ipak, najzadovoljnija sam u poslu kojim se trenutno bavim, kao i onima koji zahtevaju medijsko eksponiranje”, zaključila je Stajšićeva.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>