Svet

Region

Anđelina Džoli na ivici anoreksije (Foto)

Kad se prošle nedelje pojavila na dodeli SAG nagrada u društvu Bred Pita, Anđelina Džoli privukla je pažnju na crvenom tepihu svojim mršavim izgledom. Njenu tanku liniju dodatno je naglasila i duga, crna haljina.

Anđelina Džoli na ivici anoreksije (Foto)



"Ona zaboravlja da jede, a kad je gladna, jede samo orašaste plodove i bobice" - rekao je izvor blizak glumici i dodao da je nedavno na jednom snimanju tražila samo voćne plodove.

"To je sve što je jela tokom dana iako je mogla da traži šta god je htela" - tvrdi izvor.

"Toliko  je zauzeta sa decom da zaboravlja na hranu, a kad ima vremena ne odvaja se od voća i povrća. Posebno voli egzotične plodove. Uvek govori kako su puni hranjivih stvari "- otkriva izvor.



Novi hit u Holivudu su acai bobice koje rastu na drvetu palme, a slične su grožđu. Poboljšavaju metabolizam i podstiču mršavljenje.

"Anđelina izgleda jako mršavo, ali ona se samo smeje kad joj se tako kaže i brani se pretrpanim rasporedom  koji ima. Svejedno, izgleda nezdravo. Svi primećuju kako su joj ramena mršava" - tvrdi izvor.

Andjelina Dzoli mrsava

Glumica je visoka 172 centimetra. Na svoju visinu trebala bi da ima najmanje 57 kilograma, a ona teži samo 44 kilograma.

Viber

Izvor: Svet Plus


>