Region

Svet

Branko Kockica: Ivan ima gnezdo na glavi, tu ni ptica ne može da se pokaki (Foto)

Večerašnja emisija "Veče sa Ivanom ivanovićem" bila je potpuno drugačija od onoga što smo navikli da gledamo petkom uveče. Gost je bio glumac Branko Milićević poznatiji kao Branko Kockica, koji je od studija napravio pozorište za svoju malo stariju publiku, a Ivan je bio potpuno u senci našeg velikog glumca.

Branko Kockica: Ivan ima gnezdo na glavi, tu ni ptica ne može da se pokaki (Foto)





Od samog početka emisija krenula je u potpuno drugačijem pravcu, umesto da u studio uđe silazeći niz stepenice, Branko je kroz publiku ušao svirajući tamburicu, a potom se obratio i svojim "tatatatircima".



Objasnio je zašto muškarci imaju lepa imena, a žene ružna:" Da li znate zbog čega muškarci imaju lepša imena od žena? Zato što su žene same po sebi lepe i ne trebaju im lepa imena" - rekao je Branko i dodao:



"Pogledajte ove ružne muškarce, vidite kakve su im uši, nos, svi imaju mamine frizure, a Ivan definitivno ima gnezdo na glavi, tu ni vrabac ne može da se pokaki" - rekao  je Branko što je izazvalo opšte oduševljenje u studiju.



Potom je objasnio zašto je on dobio tako lepo ime: "Vidite kolike su meni uši, a zamislite kad dete od četiri godine ima ovolike uši, onda mora da dobije lepo ime. Ja definitivno imam najlepše ime na svetu" - rekao je čuveni Kockica.



Čitavo veče Branko Ivanu nije dozvolio da dođe do izražaja, ispitivao ga je, objašnjavao kako je on pored glumca i pedagog i da se trudi da nešto nauči mlađu populaciju.

Ispričao je kako je od svog prvog velikog honorara koji je zaradio glumeći u filmu "Užička republika" kupio plac i konja koga nikad nije jahao. Takođe je sagradio i teniski teren, ali nikad nije igrao tenis pošto je zaradio "teniski lakat".

Kroz šaljiv način prepričavao je pojedine delove predstava iz pozorištanca "Puž" i definitivno kroz ovu emisiju vratio nas u detinjstvo, prisetio nas na dane kada smo svi željno iščekivali njegovu emisiju i definitivno u svima nama probudio osećaj deteta.

Na kraju Branko je svirajući tamburu zajedno sa Ivanom i publikom u studiju otpevao pesmu koja je obeležila svačije detinjstvo " U svetu postoji jedno carstvo".

Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>