Region

Svet

Marta Savić: Miletu je bolje da me ne čeka kući

Posle emitovanja emisije "Paparaco potera" u kojoj je Mile Kitić uhvaćen kako sa mlađom devojkom posećuje jedan beogradski hotel, supruga Marta Savić koja se trenutno nalazi na Tajlandu poručila mu je da je ne čeka kući kada se vrati sa odmora.

Marta Savić: Miletu je bolje da me ne čeka kući



"Marta je trenutno u Tajlandu i čula je za ono što je emitovano u emisiji „Paparaco lov“. Prijatelji su je pozvali i javili joj da je Mile snimljen sa znatno mlađom devojkom. Ona trenutno ne želi da čuje za njega! Tamo je otišla kako bi se odmorila i želi da tako i ostane. Neće da se opterećuje ovakvim stvarima i sve što želi jeste da se prepusti lepotama tog mesta. Krivo joj je što se toliko trudila oko večere u njegovu čast, ali kako kaže, sada samo želi lepo da se odmori. Jedino što je poručila Miletu preko prijatelja jeste da je bolje da je ne čeka kod kuće" - rekao je izvor blizak pevačici i dodaje:

Mile Kitić uhvaćen sa švalerkom? (Foto)
"Kada je čuo da je Marta saznala za devojku sa kojom ju je navodno prevario, Mile je pokušao da stupi u kontakt sa njom i da se opravda. Međutim, pošto nije odgovarala ni na pozive ni na poruke, odlučio da se iskupi na drugi način. Tako je organizovao iznenađenje za suprugu. Kada je Marta stigla u sobu, na stolu ju je čekala korpa sa egzotičnim voćem, a između plodova se krila kutijica sa brilijantskim prstenom. Veoma se iznenadila, ali i dalje ostaje pri svome" - zaključio je izvor.

Sa druge strane Mile Kitić je demantovao ove navode i rekao da se ne radi ni o kakvoj prevari već da je u pitanju njegova dugogodišnja pevačica sa kojom je samo otišao na večeru.

"Ma to će Martu brzo da prođe. Ona zna da ja samo nju volim i da je ne bih prevario. To je bila njena prva reakcija na snimak, ali će kad je prođe bes da shvati da to nije istina. Biće sa nama sve u redu, čak sam joj priredio i jedno iznenađenje u Tajlandu - rekao je Mile i dodao:  "Šta ću kad sam Kitić!"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>