Region

Svet

Parovi: Ko živi sa tumorom, a ko se izlečio? (Video)

Jučerašnja emisija "Parova" bila je jako teška, jer su pojedini učesnici pričali o teškim bolestima koje su preživeli. Ipak, mišljenja su podeljenja. Dok ih je jedan deo gledalaca sažaljevao, drugi misli da su učesnici rijalitija spremni na sve samo da dođu do para.

Parovi: Ko živi sa tumorom, a ko se izlečio? (Video)



Nominacije u rijalitiju "Parovi" izazvale su burne reakcije. Dva para, koja će se boriti za ostanak u vili jesu Stevan Arsenijević i Marina Aćimović i Svetlana Kitić i Milan Magić. I dok jedni žele da iz vile izađe maneken i njegova pratilja, ostali parovi žele da vide leđa rukometašici i njenom suprugu, jer se oni neprestano svađaju. A u toku i posle nominacija u vili se odigravala prava drama.

Rukometašicu Cecu zabolelo je što su, prilikom nominacija, kao razlog navodili njene godine i to što se dovoljno ostvarila, na šta je burno reagovala:
 
"Godine nisu one na papiru, već ono što čovek nosi. Ovde ima nekih koje imaju 20, a ponašaju se kao da im je 90! Mi smo došli da ljudi vide kako funkcionišu parovi u zatvorenom prostoru. Ali, parovi. Neki to nisu!"

Ljiljana Gajić se osetila se prozvanom i rekla:

"Ušla sam kao par sa Mikijem Jevremovićem, ali nismo u vezi, niti je to neko potencirao! Ne borim se za obolele od raka, već želim da pokažem ljudima da kad vam lekari kažu: imate rak, iskoristite naredna dva meseca najbolje što možete, a vi živite još šest godina - možete da se smejete, zabavlajte, planirate mnogo toga u životu. Dakle, ja se ne borim za obolele od raka, već im pokazujem da život ne staje!"

Ono što niko od ukućana nije znao, jeste da je nominovani Stevan Aćimović pre šest godina operisao tumor na mozgu, o čemu je kroz suze ispričao:
 
"Shvatio sam da je život prokleto kratak i tako ga živim, kao vilin konjic, bez ikakve patetike. Jedan dan vas ima, sledećeg ste bolesni i nestajete. Marina mi nije devojka. Poznajemo se 12 godina. Znate da sam maneken u Turskoj i da sam mogao da dovedem koju sam hteo. Doveo sam Marinu, koja je u najtežim trenucima bila uz mene, ona je moja najveća podrška. Prvi put me je budila iz kome, kad sam imao epi napade, vadila mi je jezik iz usta punih pene... Pokajao sam se što smo ušli, jer sam hteo da uživam, ne da plačem. Vi se radujete što ste lepi, lepo ste se obukli, mislite da je to sreća..."

Onda je jako zaplakao, počeo da se trese i otrčao u toalet, a za njim i Ljilja i Marina.

"Ne znam da li vi shvatate ozbiljnost njegove bolesti, u pitanju je tumor na mozgu", pokušao je da objasni Miki Jevremović na šta mu je Dea Tošić dobacila:

"Moja mama je preživela rak kože, znam šta je tumor!"

"I ja sam imala meningitis, jedva sam preživela pobedila sam ga sportom" - dodala je Ceca Kitić Magić.

Onda je rekao Milan Magić:
 
"Pašće maske, niko neće skupljati poene na konto nekih priča. Svi smo mi bolesni od nečeg, ali to nije razlog da se o tome priča."
 
Ogorčen ovom izjavom, sto je napustio Darko, Buckin dečko. Miki Jevremović je dodao:

"Mislim da je ružno da kažete da dečko, koji će verovatno izaći u subotu, na ovaj način skuplja poene. Nikom reč o bolesti nije rekao do sada, zar ne?"



Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>