Region

Svet

Raskidi koji su obeležili 2011. godinu (Foto)

Godina koju smo ostavili za nama donela nam je mnogo priča iz ljubavnog života poznatih ličnosti. Od veridba, svadbi, prevara, intriga “idi mi- dođi mi” veza, pa sve do razvoda i raskida. Mi se osvrćemo na 2011. godinu i predstavljamo vam neke od brojnih poznatih faca koji su prekinuli svoje emotivne veze.

Raskidi koji su obeležili 2011. godinu (Foto)



Jovana Janković i Željko Joksimović “potresli” su estradu kada su u martu mesecu saopštili da su raskinuli samo nedelju dana nakon što je pevač “prstenovao” voditeljku. Ona je medijima poslala saopštenje – obrazloženje a on je džentlmenski rekao “O meni pišite šta želite, ali nju istavite na miru”. Posle nekoliko dana, uz čuveni “kulen-doručak” izgladili su odnos, prsten je ponovo zasijao a jesenas su najavili i svadbu za prvu polovinu naredne godine!



Anabela Bukva godinu je počela raskidom sa Mladenom Radulovićem kojeg je u međuvrmenu zaposlila kao svog menadžera. Nakon što su uvideli da ni poslovno ne mogu zajedno, prekinuli su saradnju a u pevačicin život ušetao je biznismen Aleksandar Saša Nedeljković. Njihovu vezu od starta su pratile intrige: od toga kako će porodica Karić (Saša je bratanac braće Karić) prihvatiti snajku, preko priča o trudnoći pa sve do navodog gubitka bebe… Nakon sedam seseci ljubavu par je raskinuio a Anabela je za S media portal otkrila kako se završilo nešto u šta je verovala i što je bilo “obostrano iskonski čisto.”



Marija Kilibarda prekinula je trogodišnju vezu sa rukometašem Ognjenom Kajganićem na iznenađenje mnogih. O detaljima raskida ni jedno od njih nikada nije pričalo. Marija se od marta meseca ponovo zabavlja sa Filipom, dečkom koji je bio njena prva ljubav a sa kojim je pre četiri godine prekinula sedmogodišnju romansu. Ognjen je posle Marije uplovio u dvomesečnu vezu sa Marinom Kotevski ali ju je posle dva meseca ostavio jer je navodno u njegov život ušetala nepoznata manekenka. Voditeljka nikada nije potvrdila vezu sa Ognjenom a trenutno je u vezi sa biznismenom Acom Mandićem.




“Možda više nije sa mnom, ali će uvek biti Ćeranić”,izjavila je Milena Ćeranić nakon raskida sa Nemanjom Stevanovićem. Gledali smo ih u rijalitiju, bili svedoci velike ljubavi, trzavica, svađa, planiranja venčanja i raskida. Nakon što su i javno potvrdili pisanje medija da više nisu zajedno, nastavili su sa druženjem ali je vremenom i taj odnos hladneo. Milena je nedavno otkrila da je zaljubljena ali ne i u koga, a za Nemanju su u poslednje vreme vezivali mnoge devojke. Niko od njih nije se još uvek zvanično u javnosti pojavio sa novim partnerom. Kakogod, Ćeranići su jedan od parova koji su svakako obeležili 2011. godinu.



Ivana Selakov i njen trogodišnji dečko Predrag Marković u oktobru se prekinuli troipogodišnju vezu ali na samo dva meseca. Obnovili su svoju ljubav, a u periodu dok nisu bili zajedno Peđa je radio posao Ivaninog menadžera pa je mnogima bilo čudno što ih viđaju zajedno.



“Istina je da više nismo zajedno i da nismo u kontaktu”, rekao je Saša Kovačević nakon prekida dugogodišnje veze sa Jovanom Koković. Nakon toga su ga povezivali sa atraktivnom manekenkom Nevenom Miličević za koju se pričalo da je razlog Saletovog raskida sa curom. Pevač je tu priču demantovao kao i poslednju, da je u vezi sa Natašom Bekvalac koja je ove godine imala buran život a navodno je nekoliko puta je prekidala i obnavljala vezu sa rukometašem Ljubomirom Jovanovićem.



Iako su mnogi jedva čekali da na svadbi, koja je pompezno najavljivana, vide Katarinu Vučetić u venčanici. To se nije dogodilo. Lepa Survajverka prekinula je vezu sa Alenom Selimovićem, a prema pričama iz gradskih kuloara, ona je ostavljena “pred oltarom”. Venčanje su pre toga otkazali, tj. pomerili datum zbog poslovnih obaveza, ali je zapravo sve bila maska koja je krila kraj. Ubrzo su mediji Kaću počeli da povezuju sa drugim biznismenom ali je ona to demantovala i rekla da uživa u samoći.



Voditelj Vladimr Stanojević je po ko zna koji put raskinuo sa ” idi mi- dođi mi devojkom” Ninom Božić. Ovo dvoje mladih bi se jednog meseca fotografisali zajedno u stilu “mnogo se volimo” a već sledećeg bi se posvađali i raskinuli. Trenutno nisu u vezi.



Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>