Region

Svet

Džej pijan gostovao u jutarnjem programu?

Džej Ramadanovski gostovao je u jutarnjem programu TV Pinka, a po rečima voditelja došao je pijan! Jovana Janković i Srđan Predojević jedva su se izborili sa pripitim gostom, pokušavajući da njegove ispade prekinu reklamama i vestima!

Džej pijan gostovao u jutarnjem programu?



Srđan je i jednom momentu konstatovao daje folker postao popularan zahvaljujući baladama, na šta mu je Džej odbrusio: “Ja sam bio slavan kad si ti bio mali! Kakve, bre, balade?!” Jovana je pokušala da promeni temu rekavši da je pevač došao da najavi koncert.

Ipak, nije joj uspeli: ”Nisam ja došao da najavim koncert, publika će sama da dođe. Došao sam da ispoštujem vlasnika Pinka”. Posle ovog ispada, Jova i Srdjan su najavili Džejovu pesmu i pozdravili se sa gostom.

Džej u izjavi za Press kaže: “Nisam bio pijan, majke mi! Što bih lagao?! Došao sam noćas sa puta i malo odspavao u fotelji, istuširao se, čak sam i odelo obukao da izgledam pristojno, a vidi kako je sve ispalo... Zovu me prijatelji i pitaju šta mi se to jutros desilo i što sam pijan, a ja to zaista nisam bio!”, kazao je Džej.

“Ovo mi je drugi put u životu da gostujem u jutarnjem programu u devet ujutru. Prvi put sam pre 22 godine bio kod Baneta Vukašinovića, i sada na ‘Pinku’. Mislio sam i da je koncepcija emisije drugačija, da ću da se zezam sat vremena, a ne deset minuta. Eto, kod Džeja sve naopako, a hteo sam baš da budem pristojan i ispoštujem vlasnika televizije i voditelje”, rekao je pevač koga su slični skandali pratili kroz celu karijeru.

Urednik i voditelj Pinkovog jutarnjeg programa Srđan Predojević kaže da su on i Jovana tek u studiju primetili da je pevač bio pijan. ”Pošto je Džej kasnije došao u studio, mi smo njegovo stanje primetili tek kada smo započeli razgovor s njim! Da smo znali u kakvom je stanju došao, ne bismo ga primili u emisiju”, kazao je Predojević za "Press".

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>