Region

Svet

Željko Joksimović se za Evroviziju priprema u teretani

Željko Joksimović raspisao se na tviteru o alkoholu, treninzima i kalorijama. Ponosan na sebe Željko je postigao cilj koji je sebi zadao 3km za 20 minuta.

Željko Joksimović se za Evroviziju priprema u teretani



Joksimović se sprema za Eurosong i to u teretani, broji svaku kaloriju ali mu nije najjasnija sledeća stvar:

"Alkohol goji. Pijanci su mršavi. Ne razumem logiku." - sa mišljenjem prijatelja na tviteru složio se Joksimović i objasnio:
 
"Vidi, da smo profi u pijanstvima, ne bismo se ni mi debljali. Ovako, kad amater počne da cuga, s vremena na vreme... "- napisao je Željko kada je sve više i više fanova počelo da komunicira sa njim.
 
Savetovali su ga da pojača treninge jer po njima 3 kilometara za 20 minuta je malo, ali Joksimović se snašao i simpatično odgovorio:
 
"Ima još jedan test za 6 na DIF-u. 3 min -1.5 km - ja to mogu samo da sanjam" -
 
Koliko je upućen u kondiciju i kalorije najbolje je objasnio kada je napisao i koliko čaša viskija se potroši trčenji na traci. - Jedno piće potrosis na traci.. Šta ćemo sa one dve čase viska*? Mada kad si u formi, i tokom sna metabolizam to prži. -
 
Rezultate Željkovog napornog treninga ali i odricanja imaćemo prilike da videmo na Eurosongu kada ćemo oceniti ne samo njegovu kondiciju već i predstavljanje naše zemlje.

Izvor: Puls
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>