Region

Svet

Sava Radović izazvao saobraćajnu nesreću

Neoprezno skretanje na putu Kraljevo-Čačak moglo je skupo da košta Savu Radovića i njegovu devojku, pevačicu Jelenu Vučković.

Sava Radović izazvao saobraćajnu nesreću



Naime, na automobil rijaliti zvezde koji je pre samo mesec dana uvezao iz Nemačke, tom prilikom je naletelo jedno vozilo, a onda su udarili u treće. Ipak, sve je prošlo sa minimalnom štetom i lakšim povredama, a kako je Radović rekao, sa ljudima sa kojima su se tom prilikom sudarili, toliko su se sprijateljili da će ići jedni kod drugih na slavu!

Nemam sreće u vožnji, al imam u ljubavi! Šalu na stranu, imali smo udes, ali se hvala Bogu ništa strašno nije dogodilo, Jelena (Vučković) je proletela glavom kroz šoferšajbnu, ali ima, srećom, samo čvorugu na glavi..., priča Savo Radović za S media portal i dodaje:

"Sa ljudima sa kojima smo imali sudar smo se sprijateljili, evo sad se vraćamo sa zajedničkog ručka, posećivaćemo se, postali smo drugari, evo ići ćemo jedni kod drugih i na slavu... Ja sam kriv, već sam bio na saslušanju u policiji i platiću kaznu. Tamo sam na licu mesta bio podvrgnut alko testu, ali, nisam ništa bio popio, tako da je sve u redu. Trudim se da u svemu lošem pronađem nešto dobro, kažem, razbili smo maler... U vožnji sam sada mnogo oprezniji, toliko sam spor, da me svi živi pretiču", kaže sagovornik koji je prezadovoljan svojom novom vezom:

"Srećno sam zaljubljen, želim da budemo srećni i da se i dalje tako volimo. Zadovoljan sam, nismo se potresli mnogo zbog toga što su u novinama obavili da se ljubimo, to bi se desilo kad tad, a i nije nam to bio prvi poljubac. Što se tiče tašte, ne bi da diskutujem ništa, sačekaćemo da se što bolje upoznamo.

Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>