Svet

Region

Bijonse kupila ćerki Svarovski kadu (Foto)

Otkako je zatrudnela pevačica Bijonse Nols uvek mora da ima flašu kečapa pored sebe. Naime, drugo stanje je u pevačici probudilo neodoljivu želju za umakom koji ranije nije volela uopšte.

Bijonse kupila ćerki Svarovski kadu (Foto)



"Jedem kečap uz sve! Ništa mi nije ukusno bez kečapa. Jedem ga za doručak, ručak i večeru", rekla je Bijonse u intervjuu za časopis Closer.

Pevačica i reper Džej Zi će u februaru dobiti devojčicu, a Bijonse je srećna da su se na dete odlučili posle nekoliko godina veze jer im je to vreme pomoglo da razviju neraskidivu vezu.

"Važno je da provedete neko vreme samo sa partnerom pre nego što dođe beba. Mi smo to uradili. Najbolji smo prijatelji i imamo neraskidivu vezu", kaže buduća mama.

Njena koleginica i prijateljica Keli Roland biće uključena u život devojčice, a pop diva kaže da će joj ona biti druga tetka.

"Jednostavno, Keli mi je kao sestra. Znam je od svoje 16. godine i ona je mojoj mami poput treće kćeri. Teta Keli biće sigurno uključena", zaključila je Bijonse.

Pevačica je već sve priredila za doček svoje ćerke, tako da je kupila dečju ružičastu kadu ukrašenu Svarovski kristalima. Kadica je delo dizajnerke Lori Gardner koja je ručno lepila 44.928 kristala na kadu tokom dva meseca.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>