Region

Svet

Saša Kovačević sa misicom koja je pokušala da se udavi u Dunavu

Novi spot „Kako posle nas“ pevača Saše Kovačevića, iako još nije emitovan, već izaziva veliko interesovanje jer u njemu razmenjuje poljupce sa manekenkom Jovanom Švonjom, poznatom po priči da je prošle godine nakon svađe sa dečkom pokušala da se ubije skočivši sa mosta u Dunav.

Saša Kovačević sa misicom koja je pokušala da se udavi u Dunavu



"Ja u svojim spotovima angažujem mlade, lepe i atraktivne manekenke. Iako sam čuo za tu njenu priču, mislim da to nema nikakve veze s njenim učestvovanjem na snimanju"- izjavio je Kovačević.
Podsećanja radi, tada još aktuelna mis „Fešn TV“ skočila je sa mosta Duga u nabujalu reku, a život joj je spasao mladić koji ju je izvukao na obalu.
" Pomislila sam da mi nema drugog izlaza... Pogrešila sam, a toga sam bila svesna kada sam se našla u vodi. Skočila sam u afektu, nisam želela da počinim samoubistvo, a tako je na kraju ispalo. Napravila sam najveću grešku u životu jer sam tek kasnije postala svesna šta je moglo da mi se dogodi "- izjavila je tada Jovana za „Svet“.

Pored ovih pojedinosti, zanimljivo je i da je Kovačević nedavno raskinuo sa Jovanom Koković, a to ime mu je očigledno drago, pa je angažovao manekenku sa istim imenom u spotu za pesmu „Kako posle nas“.


Izvor: Alo!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>