Region

Svet

Gagi Djogani: Nisam molio Anabelu da mi se vrati

Gagi Đogani demantovao je pisanje medija u poslednje vreme o tome kako je molio svoju bivšu suprugu Anabelu Bukvu da se vrati u grupu.

Gagi Djogani: Nisam molio Anabelu da mi se vrati



"Novine pišu svašta i izvlače iz konteksta. Anabela i ja se borimo koliko možemo protiv svih natpisa u novinama, dosta je neistina, a najnovija u nizu je i ta da sam joj tražio da mi se vrati" - rekao je Gagi i dodao:

"Takva je situacija da ja jednostavno ni ne razmišljam o takvim stvarima, kao što je njen povratak. Ona ima svoj život u koji se nikada nisam mešao. Nikada je nisam opterećivao niti joj govorio nešto o oodabiru momaka. Njen život je njena privatna stvar. Ono što oboje želimo je da budemo u dobrim odnosima zbog dece. Naša Luna ima 15 godina, to je veoma osetljiv period u odrastanju, i nama je u interesu da naša deca budu ponosna na nas kao roditelje".

Njih dvoje su u sjajnim odnosima, a kako sam Gagi kaže, javnost je ta koja priželjkuje da ih ponovo vidi zajedno:

"Gde god da krenemo, kad god se nađemo u nekom zajedničkom društvu, krenu pitanja vezana za naše pomirenje. Opet tvrdim da to nije istina. Ono što je istina je da sam ja Anabelu pitao da mi se vrati, ali u grupu, jer nas dvoje smo ipak jedna "drim tim", imali smo odličnu poslovnu saradnju. Ona traži hit, ja tražim devojku za grupu, a kada malo bolje razmislim, koga ću ako neću nju" - rekao je Gagi.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>