Region

Svet

Pink zabranio Sajka?!

Zbog nesuglasica koje je imao sa produkcijskom kućom "Emotion" bivši učesnik "Operacije trijumf" Nikola Sarić Sajko dobio je zabranu na televiziji Pink.

Pink zabranio Sajka?!



"Od kada je prekinuo saradnju sa Emotionom Sajko je nastavio sam da brine o svojoj karijeri, ali kada je video da njegov album ni jedna muzička kuća ne želi da izda, pevač je odlučio da njegovi fanovi skidaju pesme putem interneta. Pink je navodno zabranio Sajkovo emitovanje, što će mu napraviti verovatno dosta problema oko njegove promocije albuma "Glavom kroz zid"  - kaže izvor blizak pevaču.

Sa druge strane televizija Pink je iznela saopštenje u kome navodi da je Sajko uvek rado viđen gost u svim emisijama na pomenutoj televiziji.

Sajko: Pretili su mi iz Emoušna
"TV Pink važi za najgledaniju komercijalnu televiziju, čiji se program bazira na muzičkim i šou programima. Nikola Sarić, poznatiji kao Sajko, uvek je bio drag gost kao mlad i perspektivan pevač, koji je uzeo učešće i u jednom od naših rijaliti programa. Nema razloga da tako ne bude i nadalje. On će biti drag gost, kao i sve druge javne ličnosti, u meri koliko je autorima naših emisija  interesantan u datom momentu" - navodi se u saopštenju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>