Region

Svet

Milena i Nemanja napravili frku u štali

Svađe na seskom imanju u Lisoviću ne prestaju, od kada su se pomirili Nemanja i Milena rešili su da špijuniraju šta ostali farmeri prićaju o njima, a najintresantnije im je bilo da čuju šta misle sadačnje sluge Maca i Nemanjina bivša devojka Dragana.

Milena i Nemanja napravili frku u štali



Kada su se došunjali ispod prozora štale, čuli su razgovor Mace, Dragane i Firčija koji su se smejali na njihov račun. Dragana je tom prilikom otkrila da je Milena zavela Nemanju tokom boravka u Crnoj Gori iako je još uvek bio u vezi sa njom.

To je strašno razljutilo ljubavni par, pa su brže bolje uleteli u štalu, gde je Milena počela da viče na Draganu:

"Drago mi je da smo čuli sve! Takve smo stoke bili, da smo stajali ispred i čuli sve. A ti, retardirana debilušo, moje kvalitete nikad u životu nećeš imati. Možeš samo da sanjaš. Ja sam prosta i on to zna. Ti si kao fina devojčica došla ovde da glumiš nešto. Jadna ti, vrati se pod stakleno zvono, kod tate i mame. Nemaš razloga mene da se plašiš, plašiš se same sebe. Glupačice jedna, glupačice! Znaš šta ćeš morati da prođeš da bi došla do mog stadijuma“. -dok se Milena drala, Dragana joj je mirnim tonom uzvratila:

"Milena, ne budi prosta. Nikad se nećeš naučiti pameti. Znaš zašto si ti ljubomorna na mene? Zato što sam pametnija, inteligentnija, lepša, slađa“ -to je kragujevčanku još više razljutilo pa je nastavila:

’Ma, ja sam pevaljka, svađam se zbog njenog zla! Ja imam nešto protiv tebe? Jadnice jadna. Ja imam svoje ime, Milena Ćeranić, nisam došla kao bivša devojka Nemanje Stevanovića. Nesuđena Stevanovićka, vidi se da ti je žao do neba. Glupačo jedna, došla si ovde i glumiš neko nevinašce, ali sad si pokazala kakva si zapravo. Nisam glupa kao ti, nije ni čudo što te Nemanja ostavio“.



Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>