Region

Svet

Bivša misica Sanja Papić: Puno pružam i svesna sam svojih kvaliteta

Jedno od najpopularnijih planetarnih takmičenja lepote - mis univerzuma - biće održano 12. septembra u Sao Paolu. Naša predstavnica Anja Šaranović pokušaće da ponovi uspeh Sanje Papić, koja je 2003. godine na tom izboru ponela lentu treće pratilje. Osam godina nakon izbora Sanja nam se javila iz Istanbula, u kome nastavlja da gradi manekensku karijeru. Priča o najlepšem danu u svom životu, o saradnji sa Robertom Kavalijem i o svom idealnom muškarcu.

Bivša misica Sanja Papić: Puno pružam i svesna sam svojih kvaliteta



"To je bio jedan od najlepših događaja u mom životu. Posebno što se niko nije nadao tako velikom uspehu. Svi su bili ponosni na mene, porodica i prijatelji. Nadam se da će neka od naših devojaka postići još veći uspeh na ovom izboru. Upoznala sam Anju Šaranović i verujem da će nas ove godine lepo predstaviti" priča zgodna plavuša, koja statuu sa ovog takmičenja lepote još čuva u roditeljskoj kući. Na polici se nalaze i suveniri koje je dobila na poklon od učesnica iz celog sveta.

"To je prelepo iskustvo jer sve devojke imaju poseban tretman tokom boravka u Južnoj Americi. Oni se sa ogromnim poštovanjem odnose prema svakoj ženi i posmatraju je kao božanstvo. Devojčice odrastaju sa ciljem da jednog dana budu misice i kod njih je izbor za mis univerzuma najprestižnije takmičenje lepote. Imaju mnogo obožavalaca, pa ne treba da čudi što se dešava da godinama unazad pobedi neka Latinoamerikanka" objašnjava Sanja.

Dok su mnoge njene koleginice nakon sticanja titule najlepše Srpkinje započele porodični život okružene decom, Sanja nikada nije želela da zbog ljubavi zapostavi karijeru. "Moj privatni život je uvek bio samo tema za nagađanje i neka tako i ostane. (smeh) Volim šarmantne muškarce, sposobne, kreativne i one koji svoju ljubav pokazuju stalno. Neumorne džentlmene. Svesna sam svojih kvaliteta, puno pružam i samim tim očekujem da budem centar njegovog sveta" otkriva Sanja. Na pitanje da li razmišlja o braku i porodici kaže:

"Stupanje u brak doživljavam ozbiljno i mislim da će to biti sa čovekom za koga budem smatrala da je za ceo život i koji će biti otac mog deteta" kaže Sanja, koja za 10 godina vidi sebe kao profesionalno ostvarenu, obožavanu suprugu i majku. Za razliku od mnogih, nikada se nije obnažila za naslovnicu nekog magazina ili dozvolila sebi da „kućni snimak” dospe u javnost:

"Svako od nas kroji svoj život, pa tako i put u karijeri. Nikog ne osuđujem. Do sada sam imala ponude da se slikam za neke magazine, ali sam ih odbila. U ovom momentu ne vidim potrebu niti želju za takvom vrstom eksponiranja." Sanja je 2003. godine bila jedan od favorita čuvenog dizajnera Roberta Kavalija, koji je bio u žiriju. Nakon što su se upoznali, počeli su da sarađuju. "Kada sam počela da radim na njegovoj kolekciji u Milanu, stekla sam titulu muze Roberta Kavalija" kaže Sanja.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>