Region

Svet

Ana Pendić: Sve je spremno, udajem se sutra

Voditeljka Ana Pendić i njen izabranik, direktor na televiziji B92, Vojkan Radoš sutra će krunisati svoju dvogodišnju vezu brakom. Budući mladenci izgovoriće sudbonosno “da” prvo u crkvi, a potom u jednom prestoničkom restoranu nakon čega će Ana svom prezimenu dodati i prezime svog supruga.

Ana Pendić: Sve je spremno, udajem se sutra



"Sve je spremno. Iako je ostao samo još jedan dan do venčanja Vojkan i ja smo opušteni i nemamo tremu. Ostalo je samo da napravimo raspored sedenja, a to je uvek najveći problem jer imamo veliki broj prijatelja. Najvažnije je da se dobro naspavamo i budemo odmorni za sutrašnji dan" – kaže Ana i ne skida osmeh sa lica.
Lepa voditeljka i njen izabranik Vojkan Radoš zakleće se na večnu ljubav u manastiru Vavedenje na Senjaku, a nakon toga prirediće svadbeno veselje u jednom prestoničkom restoranu.

"Za dobru atmosferu po Vojkanovoj želji biće zadužen naš prijatelj Mićko. Odlično peva i već smo ga slušali na mnogim slavljima tako da smo sigurni da će se gostima dopasti. Ne znam da li među zvanicama ima talentovanih pevača, ali ako ih bude još bolje. Plašim se samo da mi Marija Kilibarda ne priredi neko iznenađenje i angažuje nekog plesača" – kaže Ana.

Buduća nevesta dugo se dvoumila koju venčanicu da odabre, pa joj je muke olakšala kreatorka Vladanka Celić.

"Dobila sam na poklon prelepu venčanicu i haljinu koju ću kasnije obući. Juče sam bila u ateljeu na probi i sada sve stoji kako treba "– kaže zadovoljno nekadašnja “Loto” devojka.

Zbog puno obaveza nije imala vremena da napravi devojačko veče, ali će se zato drugaricama odužiti na drugi način.

"Biće to jedan devojački ručak. Pozvaću sve prijateljice na druženje u kome ću iskreno uživati kao gospođica Pendić, pošto ću sutra svom prezimenu dodati i Vojkanovo" – otkriva Ana.

Zgodna brineta i njen izabranik su dve godine u idiličnoj vezi i već su otpočeli zajednički život. Nakon svadbe planirali su da odu na medeni mesec.

"Pokušavala sam preko nekih svojih izvora da otkrijem koju je destinaciju Vojkan izabrao za medeni mesec, ali sam shvatila da bolje da ostane iznenađenje. Jedva čekam da saznam" – kaže Ana.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>