Region

Svet

Region

Zbog kašnjenja na probe Sergej Trifunović ostao bez glavne uloge

Zbog sukoba sa rediteljem Darkom Mitrevskim, popularni glumac Sergej Trifunović neće igrati glavnu ulogu u makedonskom filmu  "Treće poluvreme".

Zbog kašnjenja na probe Sergej Trifunović ostao bez glavne uloge



"Producenti filma loše tretiraju glumce, cepidlače. Imaju budžet od dva miliona, a sitničare kako stignu. Niko me nije pitao kako sam platio benzin jer sam dva puta dolazio u Makedoniju. Mi se pripremamo za film već dva meseca trenirajući fudbal. Dobili smo propisan način ishrane i pokušali da se dogovorimo sa nekom kafanom tako da možemo da jedemo zajedno, kao ekipa, bar jednom dnevno. Posle dva meseca odgovor je bio: "Gde da nađemo pare?" Prethodno se reditelj zamerio celoj ekipi jer je ponudio bedne honorare. Moram da kažem da se smrdljivo odnosio prema glumcima. Posle sam čuo da ja razbijam harmoniju na poslu, da uništavam ekipu, da ne odgovaram na telefonske pozive asistenta režije i druge slične gluposti. Meni najdraža priča je da glumački ne zadovoljavam potrebe filma“ - izjavio je Sergej i dodao da je od novinara saznao da je izbačen iz filma, jer je navodno stalno kasnio na probe.

 "Budući da sam osetljiv na laži, pozvao sam ga da rešimo to kao muškarci, ali da bi muškarci rešili stvari, moraju biti najmanje dva čoveka“ - izjavio je Trifunović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>