Region

Svet

Uspešne operacije poznatih pevačica

Mnoge poznate ličnosti odlaze "pod nož" kako bi bile još lepše i zanosnije. Neke su u tim poduhvatima preterale, ali postoje i one koje su hirurgiju umerenije koristile.

Uspešne operacije poznatih pevačica



Retke su dame na estradi koje su umereno koristile usluge estetskih hirurga. Najuspešnije transformacije pomoću skalpela, hijalurona, silikona i botoksa, imale su pevačice Ksenija Mijatović, Nataša Bekvalac, Ana Nikolić, Emina Jahović i Severina Vučković, ali i voditeljka Suzana Mančić i dizajnerka Elena Karić.

Neke od njih otvoreno govore o svim posetama plastičarima, druge se kunu da su imale samo sitne korekcije, ali nijedna ne krije da je zahvaljujući hirurzima postala lepša.

Pop pevačica Ksenija Mijatović je, po mišljenju mnogih, najbolje iskoristila prednosti estetske hirurgije i posle tri operacije postala mnogo atraktivnija i lepša.

"Uradila sam to svesno i prosto je nemoguće zavarati ljude. Uradila sam korekciju grudi i operisala nos. Povećala sam gornju usnu. Da bi se čovek osećao dobro, treba da promeni sve što mu smeta. Lepo je biti lep", rekla je ona Ksenija.

Mnoge kolege atraktivne Novopazarke sumnjaju u njenu izjavu da je operisala samo nos, tvrdeći da je supruga najveće turske zvezde Mustafe Sandala ipak češće posećivala estetskog hirurga.

"Smetao mi je nos i ispravila sam ga, prvenstveno iz zdravstvenih razloga pošto sam ga lomila tri puta, i to je jedina moja operacija. Najgore mi je kada pročitam komentare zlobnika da sam operisala grudi i jagodice", kaže Emina Jahović.

Severina Vučković o estetskim zahvatima ne voli javno da govori. Otkrila je samo da je povećala usne i da je dva puta operisala nos zbog devijacije septuma. Severina nikada nije demantovala glasine da je i estetski korigovala grudi i podigla zadnjicu.

Nataša Bekvalac mudro je ćutala o plastičnom ulepšavanju, ali je i te kako bila glasna kada su hakeri ukrali njene fotografije iz klinike za estetsku hirurgiju, koje prikazuju grudi pevačice pre i posle ugradnje silikona. Nataša je poručila da su estetske korekcije njena intimna stvar, a javnost sumnja da je, osim grudi, silikonom popunila i usne.

Ćerka reditelja Bože Nikolića Jovana  priznaje samo deo estetskih operacija koje joj javnost pripisuje.

"Sve je počelo operacijom nosa jer sam imala velikih problema sa nozdrvama i disanjem, ali sam usput uradila i sitnu estetsku korekciju. Kasnije sam korigovala gornju usnu, zbog čega se kajem", rekla je Jovana.

Ana Nikolić priznaje da je povećala samo grudi. Ne obazire se na glasine da je napumpala usne, da ima implantate u listovima, kao i da je radila liposukciju.

"Jedino sam operisala grudi. Danas je plastična hirurgija sveprisutna i uvek glasam za nju, ali s jednim velikim preduslovom" - najbitnija je mera, kaže Ana.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>