Region

Svet

Milan stanković gost Marije Šerifović na koncertu u Areni

Srpski predstanik ovogodišnje "Evrovizije " Milan Stanković, biće specijalni gost na koncertu Marije Šerifović u "Beogradskoj areni" 11. maja. Na ovaj način, nekadašnja pobednica "Evrovizije" želi da podrži svog mlađeg kolegu, jer se za njega vezuju iste priče, kao što su nju pratile one godine kada je izabrana da nas predstavlja u Finskoj.

Milan stanković gost Marije Šerifović na koncertu u Areni



"Milan će na koncertu otpevati pesmu 'Ovo je Balkan', koja će nas ove godine predstavljati na 'Evroviziji', i još jednu numeru iz svog repertoara. Ovo je moj način da tom divnom, mladom biću pružim podršku i poželim pobedu. Nas dvoje manje-više spajaju slične stvari, na prvom mestu talenat, ali vidim da i njega prate iste glupe priče sa kojima sam se i ja susrela".

narija

Pored Milana, Marija je u pregovorima sa još par kolega, jer planira da od koncerta napravi spektakl na kome će učestvovati bitne ličnosti javnog života. Koncert je u režiji Gorčina Stojanovića, koji je i osmislio njen natup na "Evroviziji".

 "Daću sve od sebe da ljudima pružim emociju koja će im izmamiti osmehe i to veče učiniti nezaboravnim"- zaključila je Marija.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>