Region

Svet

Zvezde Granda osunčale medjunožje

Popularne zvezde "Granda“, Mirjana Mirković i Jelena Vučković, baš umeju da se odmaraju, ali i da se provode, i to na bazenu hotela u kojem su odsele na Crnogorskom primorju, gde ovoga leta nastupaju. Ipak, sudeći po fotografijama koje je snimio naš fotograf, plavuša ume bolje da se zabavlja od crnke!

Zvezde Granda osunčale medjunožje



Naime, dok je Jelena zauzimala standardne poze, Mirjana se odvažila i raširila noge koliko je svi mišići dopuštaju! Da li u nameri da se razgiba ili pak da osunča delikatno mesto na koje sunčevi zraci, pa čak i oni ultraljubičasti, teško dopiru, Mirjana se pošteno raskrečila. Posle toga je osnažena rešila da odmeri snage sa Jelenom. Dve pevačice rvale su se desetak minuta, ali kada su shvatile da su podjednako jake, sele su na ivicu bazena i obavile trač partiju, a zatim ušle u vodu, valjda kako bi proverile njenu temperaturu.

Sudeći po Mirjaninom izrazu lica, izgleda da joj nije baš prijao bazen, pa je odlučila da se vrati u sedeći položaj i nastavi da se igra sa Jelenom. Samo je šteta što su dame na bazenu bile same, odnosno, bez muškog društva. Ali, nadamo se da su tu grešku kasnije ispravile...

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>