Region

Svet

Jovana Pajić u drugom stanju

Pevačica Jovana Pajić i njen dečko Aleksandar Cvetković, pevač "Tropico benda", početkom sledeće godine postaće roditelji.

Jovana Pajić u drugom stanju



"Jovana i Saša su nedavno počeli da žive zajedno. Njihova veza je veoma čvrsta i ozbiljna, odlično se slažu i svaki slobodan trenutak provode zajedno, pa su zaključili da je najbolje da zajedno i stanuju. Iznajmili su stan u širem centru grada, a uskoro će postati i roditelji jer je Jovana ostala u drugom stanju" - kaže izvor i dodaje:

"Pre mesec dana, Jovana je posumnjala da je trudna i odmah je kupila test za trudnoću koji je pokazao da je u drugom stanju. Sva srećna, odmah je vest saopštila Aleksandru, koji ju je posavetovao ode kod lekara i izvadi krv kako bi bili sigurni da je u pitanju trudnoća. Jovana je otišla kod ginekologa koji joj je nakon neophodnih analiza potvrdio da je već u drugom mesecu blagoslovenog stanja" - izjavio je izvor i kaže da je vest o Jovaninoj trudnoći najviše obradovala pevačicine roditelje:

"Jovana je za rezultate testa rekla svojim najbližima, koji su bili presrećni, jer znaju da su ona i njen dečko oduševljeni što će prvi put postati roditelji" - zakljuje izvor.

Jovana je potvrdila priču izvora i dodala da je presrećna zbog trudnoće
.
"Istina je da sam trudna! Mnogo sam srećna zbog toga. Inače, Sale mi je još na moru, radi, a ja sam se vratila i sada uživam okružena pažnjom svojih najbližih" - rekla je mlada pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>