Region

Svet

Nikolina Pišek potpuno gola?

Voditeljka Nikolina Pišek osvanula je na naslovnoj strani novog broja nedeljnika „Globus“ potpuno obnažena, sa velikim šlaufom za spašavanje u rukama koji prekriva strateška mesta na njenom telu. Iako je provokativni fotosešn jedne od najpoželjnijih Hrvatica digao medijsku prašinu, Nikolina tvrdi kako na snimanju uopšte nije bila gola.

Nikolina Pišek potpuno gola?



"Ja zapravo na fotografijama nisam gola, imam badić samo što se čini kao da ga nemam. Zapravo, nikada ne bih išla do kraja i imam već tonu takvih fotografija. Kod ovog snimanja stvar je bila više u provokaciji, nego u skidanju", rekla je Nikolina Pišek za net.hr, dodavši kako je ovo snimanje bilo jedno od najbržih snimanja koje je odradila.



 "Fotografije je snimio Boris Štajduhar i kako njega poznajem već jako dugo ovo je snimanje bilo jedno od najbržih. On je znao tačno šta želi i znao je šta ja mogu da pružim, tako da smo na brzinu napravili super fotografije. Videla sam tek nekolicinu fotografija i zadovoljna sam s njima", kaže Pišekova koja je nedavno ukrasila svoje telo tetovažom koju je posvetila svojoj ćerki Hani.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>