Region

Svet

Milan Stanković: Grand je ugrozio moja ljudska prava

Iako još uvek nije završio spor sa produkcijom "Grand", pevač Milan Stanković ne namerava da se povuče sa estrade. Svoje probleme je rešavao sa strane i tvrdi da nije napadao nikoga, dok je sa druge strane primio mnogo niskih udaraca.

Milan Stanković: Grand je ugrozio moja ljudska prava



"Gnušam se podmetanja, spletkarenja i ispod časti mi je da bilo šta radim krišom dok se stvari ne razreše. Predugo sam čekao, a nisam naišao na spremnost druge strane u sporu da se stvari raščiste na ljudski i dostojanstven način. Ipak, očigledno je da je ovo moj životni poziv, da sam rođen za scenu. Do problema sa Grandom je došlo zbog sujete i demonstracije sile, ugrožavanja mojih osnovnih ljudskih prava"- kaže Milan ne želeći da kaže od čega je živeo poslednjih godinu dana dok nije pevao.




"U tuđi krevet i novčanik se ne zaviruje. Moje bogatstvo nije u novcu, već u porodici koja je stub moje ličnosti, pa i moje egzistencije. Novac je češće izvor problema i zla, nego zadovoljstva. Nikada nisam bio bogat. Kad više zaradim, više trošim i obrnuto. Iskreno se nadam da je krajnje vreme da ljudskost progovori, a u međuvremenu ću nastaviti da se ozbiljnije bavim komponovanjem" - izjavio je Milan, koji kaže da bi novi album trebao da objavi do kraja godine.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>