Region

Svet

Brendon se slikao nag za jedan poznati časopis (Foto)

Branislav Radonić Brendon provodi vreme van kuće Velikog brata u svom stilu. Nedavno je spojio lepo i korisno slikajući se nag sa lepom manekenkom za jedan poznati magazin čije ime ne želi da otkrije za sada.

Brendon se slikao nag za jedan poznati časopis (Foto)



Snimanje je bilo na Adi Ciganliji u jednom privatnom objektu, gde je Brendon potpuno nag uživao u sunčanom danu ispijajući kafu na terasi.

Na pitanje kako je uopšte došlo do saradnje sa poznatim magazinom, bivši ukućanin Velikog brata odgovara:

"Po izlasku iz kuće, zadesio sam se u jednoj pozitivnoj euforiji, gde su pristigle vrlo ozbiljne poslovne ponude, ali jedna od tih ponuda je bila potpuno u mom fazonu, a to je da se slikam nag za magazin, čiji je honorar bio izuzetno zadovoljavajući."

Brendonu je na setu društvo pravila devojka Staša iz Novog Sada koju vešto krije od očiju javnosti, jer želi da zadrži bar delić svoje privatnosti.




Sudeći po svemu Brendon uživa u letu i pozitivnoj euforiji po izlasku iz kuće. Ne obazire se mnogo na pisanje medija i pridržava se svoje teorije: " Ne možeš postati ako nisi ne možeš prestati ako jesi. Živi svoje snove i budi ono što jesi, je ru slobodi ćeš pronaći najviše snage za život".



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>