Region

Svet

Šeherezada u Maldivima

Svakim danom, na „beogradskim Maldivima“ rodi se po neka nova zvezda. Tako je juče Nataša Cvetkovski, iz ekipe Beograd - Novi grad, ostavila bez daha muške učesnike, ali i producente, svojim vatrenim plesom.

Šeherezada u Maldivima



Naime, Nataša se već godinama bavi folklorom, ali posebnu pažnju posvetila je zanosnom trbušnom plesu. Tokom pet minuta u kojima je mogla da iskaže talenat kojim se razlikuje od drugih, mlada Beograđanka je ponela atraktivan kostim i zanjihala vretenasto telo uz ritam orijentalne muzike.

Igra neverovatno. Obožavamo da je gledamo. Rešio sam da i svoju devojku pošaljem na kurs „trbušnjaka“. Mogu samo da zamislim kako bi ceo Niš poludeo za tim - kaže Milan Cvetanović, član niške ekipe.

Inače, 24-godišnja Nataša Cvetkovski student je Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Skoro svakog popodneva, u slobodno vreme, Nataša pokazuje ostalim takmičarkama korake, pokrete i tajne plesa kojim je očarala takmičare.

"Želim da Beograd - Novi Grad pobedi. Svi takmičari su spremni, daju sve od sebe, ali mnogo zavisi i od glasova publike. Volela bih da im se dopadnem. Imala bih na šta da potrošim novac" - iskreno je prokomentarisala Nataša.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>