Region

Svet

Dara Bubamara nakon odmora na Maldivima, ostavila dečka!

Nakon povratka u Srbiju svako je izgleda krenuo svojim putem... Pevačica Dara Bubamara nakon odmora na Maldivima, ostavila dečka koji je bio mlađi od nje čak 21 godinu! 

Dara Bubamara nakon odmora na Maldivima, ostavila dečka! Screenshoot/Instagram




Dara Bubamara je raskinula sa 21 godine mlađim dečkom, biznismenom koji je poznat pod imenom Toni, a koji je pre nje dva meseca bio i sa voditeljkom "Zadruge" Dušicom Jakovljević.


Dara Bubamara i Toni su desetak dana uživali na Maldivima, a kada su se vratili u Srbiju, svako je krenuo svojim putem. Iako nije želela da se u medijima sazna za njenu avanturu sa ovim dvadesettrogodišnjakom, Kurir ih je prvi otkrio jer su na Instagramu objavljivali fotografije sa istih mesta - restorana i plaža koje su posećivali na ovoj egzotičnoj destinaciji. Nakon toga, Toni je objavio fotografiju sa Bubamarom na skuteru koji su vozili po vodi i na taj način potvrdio da su u vezi. Ali njihova ljubav, izgleda, nije imala perspektivu. Raskinuli su nedavno, ali su ostali u korektnim odnosima i prate se na društvenim mrežama iako više jedno drugome ne lajkuju objave. Dara se vratila svojim obavezama, pre svega školovanju sina, a i on svom poslu.


Inače, oni koji poznaju Tonija kažu da je poznat kao neko ko voli da se udvara poznatim damama, koje često vodi na romantična putovanja. I na svojim društvenim mrežama on se hvali luksuznim životom. Često boravi na dalekim destinacijama, vozi luksuzne automobile, pije skupa pića i jede samo retka jela u ponudi. U opisu njegovog profila stoji da je investitor i preduzetnik i ništa više od toga se ne zna. Mnoge poznate gradske starlete i pevačice ga prate na društvenim mrežama i lajkuju fotografije. Među njima su i Tijana Ajfon i učesnica "Parova" Nina Prlja.











Darinom bivšem suprugu Milanu Kesiću, s kojim je bila osam godina u braku, nije smetala njena veza s Tonijem. Njih dvoje su posle razvoda ostali u odličnim odnosima i, kako pevačica često ističe, upravo joj je on najbolji prijatelj. - Ne smeta mi što pišu da je s mlađim dečkom, bolje joj je s mlađim nego s matorcem. Želim joj da bude srećna i da uživa, podržavam svaki njen izbor - rekao je Milan za medije.





Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>