Region

Svet

Ceca poslala Anastasiju i Veljka na more

Pevačica Ceca Ražnatović, koja sa svojom sestrom Lidijom Ocokoljić izdržava osmomesečnu zatvorsku kaznu u svojoj vili na Dedinju, poslala je prošle nedelje svoju decu na dvonedeljni odmor.

Ceca poslala Anastasiju i Veljka na more



Dok je ćerka Anastasija sa drugaricama za destinaciju na kojoj će provesti odmor odabrala Grčku, sin Veljko se opredelio da u čarima mora uživa na Crnogorskom primorju u Rafailovićima, gde imaju porodični stan. Tradiciju da Ceca i njeni potomci svake godine letuju zajedno na Kipru u njihovoj raskošnoj vili ili na nekoj drugoj egzotičnoj destinaciji prekinulo je Cecino izdržavanje kazne, pa je pevačica odlučila da njena deca ne ispaštaju zbog toga i poslala ih u primorske krajeve.

"Anastasija i Veljko su prošli težak period i zaista im je trebao odmor. Izuzetno ih je pogađalo sve što se događalo njihovoj majci u prethodnom periodu, ne samo stavljanje narukvice, nego i ono što je prethodilo tome. Oboje, a posebno Veljko, hteli su da budu uz majku, ali ih je ona ubedila da će biti srećnija ako sa svojim društvom odu na more i udalje se od svega. Ceca je angažovala obezbeđenje koje će njenu decu čuvati na putovanju“, kaže izvor „Pressa“, i dodaje da Ceca tokom odsustva njene dece neće biti sama. Pored sestre Lidije, koja sa njom izdržava kaznu, društvo će joj praviti najbliži prijatelji i rodbina, uz neophodnu dozvolu nadležne institucije.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>