Region

Svet

Novak Djoković: Nataša mi šalje poruke

Nataša Bekvalac šalje SMS poruke našem najboljem teniseru Novaku Ðokoviću! To je potvrdio i sam Nole, kada je priznao društvu juče u Švedskoj da mu od novosadske Barbike još uvek stigne poneka SMS poruka, a u poslednje vreme sve češće…

Novak Djoković: Nataša mi šalje poruke



Dok su sedeli neko iz društva ga je pitao za Natašu, a Nole je rekao da mu šalje poruke:

"Sedeli su svi u društvu i neko je pitao Noleta da li se i posle razvoda čuje sa Natašom Bekvalac. Novak je odgovorio da mu šalje poruke. Zapravo rekao je da mu je Nataša poslala nekoliko poruka nakon što je osvojio Vimbldon i postao broj jedan ali i da se jedno vreme nisu čuli" – kaže izvor.

Inače, Nataša i Nole su prekinuli kontakt prošlog leta kada su provaljeni u Crnoj Gori. Navodno, sve dokaze o Natašinoj prevari sa Novakom ima i Danilo Dača Ikodinović. To su zapravo oni papiri kojima je pretio Nataši pre nekoliko meseci, u jeku razvoda. Naime, njihov brak se raspao, a Dača je tek tada saznao da je istina da ga je Nataša varala, iako u to vreme nije verovao medijima. Zato sada s vremena na vreme i pomene da Nataša nikada nije demantovala pisanje medija da je neverna svom mužu. To je Dači bilo čudno:

"Da je tako nešto o meni pisalo i da se pricalo pa ja bih to demantovao na sva usta, a ona je cutala. I kada su pricali o Koletu i kada su pricali o Noletu" – pričao je Dača u jednom od intervjua.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>