Region

Svet

Duško VB: Nemeš se ne boji mame, lepši je i pametniji od Marijane

Duško Bogdanović, poznatiji kao Dule iz regionalnog Velikog brata dane posle izlaska iz kuće provodi odmarajući se sa porodicom. "Ja sam hteo da ostanem još par dana u Beogradu sa ženom i ćerkom kod rođake, ali moja žena nije htela. Ona je htela da idemo kući. Super mi je otkako sam slobodan", kaže Dule.

Duško VB: Nemeš se ne boji mame, lepši je i pametniji od Marijane



Na pitanje bi li se opet vratio u kuću Velikog brata, odgovara: "Ne bih odmah, možda posle nekog vremena. Ja sam jako vezan za svoju Radojku i to je puno vremena. Možda bih se na pedeset dana vratio", kaže Duško i dodaje kako ne žali što nije osvojio 104.700 evra iako priča:

"Ja nemam internet, ali ovaj moj prijatelj što je sad došao iz Nemačke ima i on mi kaže, a i drugi prijatelji mi kažu da se pričalo o nekoj prevari. Ja i Horvat smo imali pred kraj najviše glasova, ali je pobedila Marijana. Ne znam šta je to bilo i da li je to istina, ali neću se žaliti, što bih se žalio", priča Duško i dodao:

"Moja Radojka je sve gledala, a i još par prijatelja i svi kažu da sam bio dobar. Niko mi ništa ne zamera. Ćerka i žena su srećne što sam se vratio kući, ali svi žale što ja nisam pobednik". Na pitanje s kim se sprijateljio najviše, odgovara: "Horvat mi je na prvom mestu, a Soraja na drugom. Tako sam ih svrstao. Dogovorili smo se i oni sad trebaju da dođu u posetu da vide gde ja živim i tako, a onda ću ja kasnije da idem kod njih. Sad prvo moram da izvadim putovnicu".

Na pitanje kako komentariše odnose Marijane i Nemeša i njihov naprasni prekid veze, Duško kaže: "Nemeš se ne boji mame, nije on zato prekinuo sa Marijanom. On je shvatio da je zgodan, mlad, lep i pametan i zato je  raskinuo vezu sa udatom ženom. Ja nisam nikad odobravao tu vezu, to sam mu i rekao. Njegovi roditelji trebali bi da mi budu zahvalni što sam mu govorio da mu to ne treba u životu", zaključio je Duško.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>