Region

Svet

Region

Bred Pit oduševljen Beogradom!

Željko Mijanović, scenarista je kultnih filmova "Tri karte za Holivud" i "Tamna strana sunca", koje je režirao Božidar Nikolić. Mijanović je radio i posao asistenta reditelja na filmu "Tamna strana sunca", pa se gotovo dva meseca intenzivno družio sa Bred Pitom, koji je bio na početku karijere.

Bred Pit oduševljen Beogradom!



"Obično mi stvara averziju kada čitam kako se neki naš čovek družio sa slavnim osobama iz sveta, ali je zaista tačno da sam na snimanju filma „Tamna strana sunca“ ja bio najbliskija osoba Bredu Pitu. Generacijski smo blizu, ja sam tad imao dvadeset i osam, a on dvadeset i tri godine. Družili smo se na snimanju u Beogradu i u Crnoj Gori skoro dva meseca. Taj se projekat snimao veoma komotno za američke uslove. Bred je bio oduševljen Beogradom, Budvom i Svetim Stefanom", kaže Mijanović.

"Breda Pita je Boža Nikolić pronašao u jednom kafiću u Holivudu u kojem je on tada radio kao kelner. Njegova karijera je tek počinjala i nije imao mnogo novca, pa je morao dodatno da radi u kafiću. Upravo pre dolaska u Beograd, Bred je završio snimanje filma „Telma i Luiz“. On je prosto bio rođen da uspe, videlo se to u svemu. Zgodan, profesionalan, vredan, savršeno normalan u svakodnevnom razgovoru, veseo, sklon da zabavi sve oko sebe. Bred je bio potpuno, da kažem, naš čovek"dodao je scenarista i rekao da je Pit pri prvom susretu sa Beogradom bio oduševljen panoramom grada i Košutnjakom.

zeljko mijanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>