Region

Svet

Ivana Pavković: Volela bih da imam karijeru Tanje Savić

Ivana Pavković drugoplasirana takmičarka na nedavno završenom izboru za "Zvezde Granda" kaže da bi želela da ima karijeru kao koleginica Tanja Savić.

Ivana Pavković: Volela bih da imam karijeru Tanje Savić



"Svi mi smo se nadali najboljem, ali prezadovoljna sam drugim mestom. Volela bih da mi karijera jednog dana bude poput one koju ima Tanja Savić. Od njenog početka je volim i pratim, tako da se ne bih ljutila da pored poslovnog, budem uspešna kao ona i na privatnom planu" - izjavila je Ivana i dodala da je već dve godine u srećnoj vezi, kao i na šta je sve spremna zarad karijere.

"Što se tiče ljubavi, tu ništa ne bih dirala. Dve godine sam srećna, zaljubljena. Goran i ja super funkcionišemo. Ne znam da li bi bilo potrebe da išta žrtvujem, ali ako bi se i to desilo, verujem da bismo se nas dvoje snašli u tome" - rekla je Ivana i dodala da je spremna da posluša savete direktora Granda Saše Popovića.

"Uvek moram da budem svesna da me je Saša Popović stvorio i da sam zahvaljujući njemu tu gde jesam. On je dugo u ovom poslu, tako da šta god da mi kaže, znam da mi želi najbolje, samim tim i njemu će biti dobro. Naravno da sam spremna da se povinujem zahtevima i željama, s tim što neću gaziti preko nekih mojih principa. Tako će biti svima najbolje. "

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>