Region

Svet

Dejana Živković: Ne smem da spavam, sanjam Darka Radovanovića (Foto)

Učesnica "Srpskog top modela", Dejana Živković je snimala spot sa tragično nastradalim pevačem Darkom Radovanovićem, koji je trebalo u skorije vreme da bude objavljen, iako se nisu dugo poznavali jako ju je pogodila njegova smrt.

Dejana Živković: Ne smem da spavam, sanjam Darka Radovanovića (Foto)



"Darko je tražio Ivani Stanković devojku za spot. Seli smo na razgovor i Darku sam se dopala, rekao je da je baš takvu devojku tražio. Prethodno je gledao rijaliti “Prvi srpski top model” i video me je tamo. Kada je čuo da sam išla i na časove glume, oduševio se. Snimali smo spot celog dana, do ponoći. Darko i ja smo se čuli bukvalno 20 sati pre nego što je poginuo, i dalje ne mogu da verujem", ispričala je Dejana i dodala:

"Trebalo je u ponedeljak da ja pustim spot. Ali, ko zna kada će to biti… Ma, baš me briga više, to sad uopšte nije važno. On je bio toliko dobar momak, prosto ne mogu da verujem. Javili su mi šta se dogodilo kada sam bila na svadbi. Za malo se nisam onesvestila, lekove su mi davali. Nisam mogla da odgovaram na bilo kakva pitanja u vezi sa njim, sad prvi put pričam o tome", rekla je mlada manekenka.



Vidno potrešena Dejana je nastavila priču: "Ne smem noću sama da ostanem, sanjala sam ga u nedelju. Da nije bilo Ivane na sahrani ja ne bih izdržala. Kada sam videla koliko njegov brat liči na njega, uplašila sam se. Jadna njegova žena i porodica, to je prava tragedija. Dok smo išli čule su se njegove pesme, nikada nisam videla ništa tako tužno. Moram da nastavim normalno da živim, mnogo mi je teško palo jer je to poslednja stvar koju je snimio. Zašto je to moralo da se dogodi", rekla je.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>