Region

Svet

Bojana i Vladimir Stojković prvi put prošetali malog Lava

Manekenka Bojana i fudbaler Vladimir Stojković su nedavno postali ponosni roditelji malog Lava, koji je imao svoj prvi izlazak u grad i to na Adidasovu promociju.

Bojana i Vladimir Stojković prvi put prošetali malog Lava



"Lav je jako dobra i vesela beba. Preksinoć je imao svoj prvi izlazak na ‘Adidasovoj’ promociji dresa Partizana i neverovatno da uopšte nije zaplakao. Toliko nepoznatih ljudi, a on se samo smeška. Bio je očaran svetlima i muzikom. Već se vidi da će biti društven.Vladimir je tu noć zamerio ženskom delu ekipe koji je rekao da Lav liči na mene. One su u stvari samo stale na moju stranu jer je Lav pljunuti Vladimir, ništa moje nema, ali se ja nadam da će se to promeniti. Zasad je tatin sin", ispričala je Bojana.

Ona je još govorila i o stvarima koje je Lav promenio u njihovim životima: "U početku sam mislila da se ništa nije promenilo, ali sada shvatam da me je on skinuo sa trona. Više sebi nisam na prvom mestu, već sve svoje obaveze usklađujem sa njim. Lav mi je zaveo red i disciplinu. Do sada sam ja bila kraljica u kući, a Vladimir glavni na terenu. Sada je Vladimir ostao na terenu, dok je Lav glavni u kući. Tako da mene nema nigde. Najteža su mi ta buđenja po čitavu noć. Do pre nekoliko dana nisam smela ni da ga kupam, ali sada uživam u tome. Ipak, najviše volim kada ga nahranim i onda se mazimo na krevetu. Tada ga skroz ugnjavim i davim poljupcima", zaključila je manekenka.

Gospođa Stojković je pohvalila svog supruga i istakla koliko je brižan i pažljiv otac i ispričala da će tokom Vladimirovih profesionalnih obaveza ona i Lav otići na letovanje. "Vladimiru počinju pripreme, a Lav i ja ćemo imati uzbudljivo leto. Uskoro će dobiti pasoš pa idemo za Hrvatsku, Crnu Goru, pa u Švajcarsku", rekla je Bojana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>