Region

Svet

VB: Novinari uplašili ukućane na konferenciji

Pošto su sada sve popularniji, ukućani Velikog brata su se pojavili na konferenciji za novinare, koja je organizovana povodom "Balkanskong" takmičenja u pevanju i bilo je vidno da skoro svi imaju veliku tremu.

VB: Novinari uplašili ukućane na konferenciji



Novinari su došli u izdvojeni deo kuće, a prvi na meti su bili Horvat i Duško, možda i najzanimljiviji dvojac u kući. Soraja je bila malo razočarana, jer se nadala da će svi zajedno biti na konferenciji ali je utešilo to što im je Horvat po povratku ispričao kako je sve izgledalo.

Kada su na red došli Nemeš i Bojana u kući je počeo prenos konferencije, a Marijana je ljubomorno zapitala otkud baš sada da počne prenos ali kada je došla na red za pitanja novinara rekla je kako nije ljubomorna što Nemeš i Bojana nastupaju zajedno i da će častiti Bojanu ako pobedi. Bojana je odgovarala na pitanja o odnosu sa Marijanom i bez ustručavanja rekla da Brendon ima ozbiljan problem.

Lester, Nirmal i Nikola su izvodili pesmu "Bomba" sa kojom će nastupati na "Balkansongu" i pokušali da animiraju novinarke da im pomognu oko koreografije ali im je namera propala, jer je nastao problem sa matricom. Činilo se da je Nirmal imao neviđenu tremu ali i da se pomalo pravio važan, dok je na primer Brendon bez ustručavanja pokušao da pokaže koliko je bitan, za razliku od drugih koji su "Nebitni" i u stilu velikih zvezda pozirao, zahvaljivao se novinarima, a izgleda je sebe tako zamišljao nakon izlaska iz kuće, kao veliku zvezdu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>