Region

Svet

Veliki brat namešta pobedu Nemešu?! Produkcija demantuje tvrdnje

Zadnjih dana sve je više komentara kako je prvi regionalni Veliki brat namešten i kako je favorit Nemeš. Stanari trenutno imaju zadatak "Balkan Song Contest 2" u kom su podeljeni u parove i u kome će morati da otpevaju po dve pesme. Pobednici će ući u finale.

Veliki brat namešta pobedu Nemešu?! Produkcija demantuje tvrdnje



Nemeš, koji je u paru sa Bojanom, dobio je zadatak da otpeva svoju pesmu "Znam taj smešak", što mnogi vide kao nameštanje produkcije da mu se osigura mesto u finalu. Neki tvrde da je on zapravo "igrač produkcije" i kako je sve sa njegovim boravkom u kući namešteno.

Još jedna teorija zavere je i da je život Marijane Čvrljak van kuće drugačiji od onoga što je ispričala. Najviše sumnje internet forumaša izazvala je Nemeševa mlaka reakcija kada mu je Veliki brat saopštio da nije dobio nagradu "Adria od srca".

Nemeš je cele nedelje bio uzbuđen zbog nagrade i popularnosti pa su mnogi očekivali da će se jako naljutiti. Pojavile su se informacije da mu je produkcija za laž rekla pre nego što ga je izvela iz kuće. Priča se i kako je,posle bežanja kroz otvor za đubrište, dobio 10.000 evra da ostane u rijalitiju. Iz produkcije Emotion, tvrde kako sve optužbe i nagađanja nisu istinita.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>