Region

Svet

Olja Crnogorac: Nisam u vezi sa Troickim

Manekenka Olja Crnogorac potvrdila je pisanje medija da je izvadila silikone iz usta i demantuje priče da je obnovila vezu sa teniserom Viktorom Troickim.

Olja Crnogorac: Nisam u vezi sa Troickim



"Izvadila sam silikone iz usana i to je najbolji potez koji sam mogla da uradim. Prirodna lepota je najlepša! Poručujem mladim devojkama da pre nego što se odluče za taj korak dobro razmisle kako ne bi pogrešile, posle je kasno. Ovim putem upućujem apel svim ženama da nikada to i ne pokušavaju. Na televiziji propagiraju totalno loše ideale lepote, ako sam ja nekome bila pogrešan ideal izvinjavam se i preporučujem im da ne idu tim putem " - izjavila je Olja i dodala da nije u vezi sa teniserom Viktorom Troickim, ali da je srećno zaljubljena.

"Ovim putem demantujem takve čaršijske priče. U našoj zemlji dovoljno je da sednem sa nekim na kafu i odmah će da kažu da sam sa tom osobom u vezi. Lepa žena u životu ima mnogo prijatelja, a prijateljica vrlo malo. Ne kažem da ih nemam, ali sa muškarcima je lakše. Moj ljubavni život na kraju dana je moja stvar. Zaljubljena sam, emotivno ispunjena, cvetam kao ruža u proleće."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>