Region

Svet

Veliki brat: Pobednici nedeljnog zadatka idu pravo u finale

Posle burne nedjelje, stanari kuće Velikog brata jutro su započeli treningom. U posetu im je došao doktor Feel Good i razgibao ih, što im se svidelo. Posebno je pohvalio Lestera kao stanara koji najbolje obavlja vežbe. Pitao ga je da li je li on možda instruktor fitnessa, a Lester je to potvrdio. Nemeš je otkrio kako se ne ljuti zbog prevare sa nagradom, najvažnije mu je da ga nisu slagali za klikove njegove pesme na YouTubeu.

Veliki brat: Pobednici nedeljnog zadatka idu pravo u finale



Nakon što je nakratko ispao iz kuće, pa se vratio, Brandon je pun sebe još i više nego inače. Uveren je da ga publika obožava i kaže kako više neće spominjati da želi da izađe iz kuće. Ponovo razgovara sa Lesterom i opet su dobri prijatelji. Soraja  pokušava da ga spusti na zemlju i govori mu da nije stvar u tome da ga publika voli ili da im je zanimljiv, već su ga vratili kako bi i dalje provocirao stanare. Ubeđen je kako publika voli da ga gleda na TV-u, ali i da se ne bi dobro proveo negde na ulici.

Stanari su dobili novi nedeljni zadatak, a to je "Balkan song contest 2". Podeljeni su u pet grupa, a svaka će u finalnoj večeri izvesti po jedan miks dve pesme po izboru Velikog brata. Grupe će se međusobno takmičiti u nedjelju uveče, a pobedćie oni koji dobiju najviše glasova publike. Pobednici će takođe direktno ući u finale rijalitija. Sav prihod od glasanja publike te večeri ići će u dobrotvorne svrhe.

Nakon što je preživio nominacije i ostao u u kući uprkos jakoj konkurenciji, Nirmal je uveren kako ima dobre šanse u finalu šoua. Izjavio je kako će početi da taktizira i da više neće biti pošten kao do sada. Više ga ništa u kući ne zanima jer se u sve razočarao, svi glume finoću, a sa strane su proračunati. Soraja misli kako iz kuće izlaze svi normalni ljudi, a ostaju oni koji "nešto muljaju i taktiziraju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>