Region

Svet

Nemeš VB: Oko Marijane ne želim da se trudim više

Nemeš je Velikom Bratu ispričao da je veoma zadovoljan i da mu nedelja prolazi u lepom raspoloženju. Najveću motivaciju da nastavi dalje dala mu je upravo nagrada koju je primio. Po njegovim rečima, ta nagrada ga je podsetila zašto je zapravo i ušao u kuću Velikog Brata. Dolazak starih ukućana definiše kao pravo osveženje za njega i razlog da shvati da ne treba sve toliko dramatično i ozbiljno da doživljava. Komentariše da su ga ranije mnoge stvari gušile, a da sada mora da gleda napred.

Nemeš VB: Oko Marijane ne želim da se trudim više



Posle lepo provedene nedelje i povratka svojim prioritetima, negova želja za opstankom u kući je sve veća. Dok mu je želja za opstankom sve veća, želje da drugi ukućani ostanu nema. Naime, Nemeš je izjavio da mu je svejedno ko će ispasti u nedelju. Kaže da ako Marijana izađe, to i neće biti tako loše, jer ona to već duže vreme želi, a i da ima neke bitnije stvari koje mora da reši. Što se tiče njihovog odnosa, komentariše da neke stvari mogu da napreduju samo do određenog momenta, i onda jednostavnu stanu, ili nazaduju. On ne želi da se trudi da njihov odnos popravlja u kući, jer se neke stvari jedino mogu rešiti napolju.

Sa druge strane, Horvat priča s Bojanom o Nemešu. On je shvatio da je Nemeš kao izbačen, ali je ostao sa starim ukućanima. Misli da oni neće ići u kuću i da onaj koji bude izbačen u nedelju prelazi tamo. Priključuje im se Nirmal koji razvija svoje teorije zavere. Da li su prave nominacije, da li su lažne, ima li izbacivanja, možda će svi da izađu pa da se vrate u finale? Zatim pričaju o Nemešovoj nagradi. Bojana, Horvat i Nirmal slute da je to možda laž, smatraju da je previše pregleda 700.000. "Nije on Madona", rekla je Bojana, koja i ne sluti da je Nemeševa pesma "Znam taj smešak", iako je nagrada koju je primio lažna, zaista zabeležila toliko, odnosno da će uskoro preći miliona pregleda na Youtube. Horvat kaže da je možda Veliki Brat odlučio tako da ga kazni za ono razbijanje, a da će pare oduzete od njihove nagrade otići u humanitarne svrhe.

Veliki Brat ih okuplja u radionici, gledaju Nemeša koji im poklanja nagradu i zahvaljuje su, jer su donekle i oni zaslužni jer su promovisali njegovu pesmu. Nikola je uzima iz ostave i komentariše da mu je ovo najjači pehar, biće mu najvažniji u životu. Marijana stavlja vazu na ormar. Nirmal kaže da je sve igra, garantuje da se Nemeš zahvalio i njoj ali da je možda isečeno ali mu Marijana objašnjava da je ispoštovao jer ga je zamolila da je ne pominje. Bojana i Lester sede u dvorištu. Bojana pita što je baš sad ovo pušteno, baš kad su pričali o Nemešu i nagradi.

Izvor: Emotion

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>