Region

Svet

Ceca proslavila ćerkin rođendan u svojoj vili

Pevačica Svetlana Ražnatovič je zbog kućnog pritvora koji uskoro stupa na snagu odlučila da rođendan svoje ćerke Anastasije proslavi u kući i najužem krugu prijatelja i rodbine i osvešta svoju vilu.

Ceca proslavila ćerkin rođendan u svojoj vili



"Ceca je ovog puta odlučila da Anastasijin rođendan bude obeležen u krugu najuže porodice i prijatelja, a kao počasni gost na ručku bio je pop koji se u kući zadržao puna tri sata kako bi popričao sa svima i ispoštovao sve običaje koje je želela pevačica.", rekao je neimenovani izvor blizak pevačici.

Njoj je žao što ove godine ćerki nije priredila rođendansku žurku ali je to razumljivo zbog kazne koju treba da odsluži. "Anastasijin 13. rođendan nije obeležen kao prethodnih godina jer je logično da Ceci nije do velikih slavlja zbog situacije u kojoj se trenutno nalazi. Ručku je prisustvovalo nekoliko najboljih prijatelja male Anastasije, a i baka Mira i deka Sloba su specijalno iz Žitorađe došli kako bi obeležili unukin rođendan", rekao je izvor.

Inače, Ražnatovićeva praktikuje da rođendanske zabave svoje dece priredi u nekom lokalu uz živi nastup nekog od kolega. Prošle godine su "Alegro bend" i Saša Kovačević cele večeri pevali za malu Anastasiju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>