Region

Svet

Region

Marija Karan: Skinula bih se na filmu

Glumica Marija Karan koja trenutno igra u seriji "Tajni slučajevi", a igrala je u filmovima "Obred“ sa Entonijem Hopkinsom i "Oružje“ sa Žan-Klod van Damom, jedna je od retkih mladih glumica koja je uspela da izgradi karijeru van granica naše zemlje.

Marija Karan: Skinula bih se na filmu



Marija je otkrila u kakvim filmovima voli da glumi, na šta je sve spremna zarad dobre uloge, kao i kako joj je iskustvo bilo da sarađuje sa dva velika glumca poput Entonija Hopkinsa i Žan Klod Van Dama.

Volim filmove koji me ne ostave ravnodušnom, film koji me nasmeje ili rasplače ili isprovocira na neki način je dobar film“, izjavila je Marija i dodala da bi bila spremna da se skine na filmu, ako je to neophodno za radnju filma i lik koji igra.

„Ako je to nešto što je neophodno za moj lik i radnju filma, to mi ne bi bio problem“, tvrdi ona.

U  filmu "Obred“, Marija je glumi sa legendarnim holivudskim glumcen Entoni Hopkinsom za koga kaže:

"Bilo je sjajno biti deo velike holivudske produkcije i ekipe koja ima tako velikog glumačkog asa. Toni je stvarno božanstven i divan. Veoma je šarmantan i prepun je energije. Ima osmeh dečaka i godine mu dobro stoje. Za jedan kadar u filmu gde je bez majice čak je dobio i aplauz samo za pojavljivanje“.

Marija se trenutno priprema za premijeru filma "Oružje“, čija se premijera očekuje uskoro, a naša mlada glumica igra glavnu žensku ulogu. Mnogo vremena provodi odvojena od prijatelja i porodice:

"Često putujem i dolazim da vidim prijatelje i porodicu, tako da mislim da se viđamo i previše za relacije na kojima sam, ali mi nedostaju da dele trenutke i sve lepe stvari kroz koje prolazim. Bilo bi lepo da su stalno sa mnom“, rekla je  Marija.

Inače, glumica je takođe priznala da joj je najopmiljeniji film "Kad porastem biću kengur" iz 2004. godine koji je režirao Radivoje Antić.

"To je bio moj prvi film, a strani mi je "Obred", jer je to iskustvo koje nikad neću zaboraviti. Nemam uzore, ali poštujem i volim rad mnogih umetnika. Možda me ljudi povezuju s nekim glumicama, a mislim da je to više zbog fizičkih sličnosti. Što se tiče mog senzibiliteta kao glumice, najviše sličnosti imam sa samom sobom i negujem neki svoj stil.“

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>