Region

Svet

Sanja Papić dobila batine od novog dečka

Bivša misica i voditeljka Sanja Papić je pre nekoliko dana dobila batine od svog novog dečka Andrije koji je dobro znan u kriminalnim krugovima. Razlog za necivilizovano ponašanje je to što se Sanja pozdravila sa bivšim dečkom fudbalerom partizana Stefanom Babovićem.

Sanja Papić dobila batine od novog dečka



Naime, kada je misica došla u klub srela je Stefana i rukovala se s njim, a to je razbesnelo njenog sadašnjeg mladića koji je veoma burno reagovao. On je izveo Sanju iz gužve i ispred toaleta kluba joj sasuo piće u lice i udario nekoliko šamara, saznaje Kurir.

"Sanja je plakala dok ju je on tukao. Kad je obezbeđenje kluba videlo šta se dešava, odmah im je prišlo i razdvojilo ih", rekao je neimenovani izvor. Papićeva je potom otišla kući, a dečko je odmah krenuo za njom.

Na sve to Sanja je dala izjavu: "Jao, jeste me napao, ali nije bilo fizičkog obračuna. Do mene su već stigle priče da se to veče desio skandal" , prokomentarisala je.

Kada su joj novinari pojasnili da imaju očevidce i da znaju kako se tačno situacija odigrala ona je rekla: "Ne znam šta da vam kažem, ja sam na Kanskom festivalu, vodim neke poslovne pregovore, nazovite me za sat da se lepo ispričamo."

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>