Region

Svet

Veliki brat: Marijani se povraća od Bojane, Nemeš sneo jaje (Video)

Posle sinoćne ponude Velikog brata da jednog izbačenog stanara vrate u kuću u zamenu za 35 hiljada evra od glavne nagrade, u kuću se vratila Ema. Ponašanje njenih sustanara odednom se drastično promenilo.

Veliki brat: Marijani se povraća od Bojane, Nemeš sneo jaje (Video)



Marijana, Nemeš i Soraja nisu skrivali svoje nezadovoljstvo licemerjem koje vlada u kući. Tvrde kako se većina stanara koji su glasali za Emin izlazak iz kuće sada se svim silama trude da joj se ponovoulizuju. Među ulizicama je definitivno i Bojana, koja Emu sinoć nije prestajala da grli.

"Sve je proračunato od prvog dana. I sa kim se treba da se druži... Neverovatno, neverovatno... Koliko mi se povraća od nje, toliko samoj sebi idem na živce kako nisam videla i kako sam bila toliko slepa", ogovarala je Marijana sinoć pred Nemešom, Nirmalom i Duškom svoju donedavno najbolju prijateljicu i "kumu" Bojanu, čiju proračunatost i dvoličnost sa nevericom gleda.

"Možda jesam najinteligentniji, ali nisam najpametniji", rekao je Nemeš koji takođe smatra da je Bojana proračunata pa je tako rekao i da je izračunala kad od svega treba da "opere ruke".

Stanari su od Velikog brata  dobili novi nedeljni zadatak. Nemeš je prvi u ispovedaonici dobio kokošji kostim i "sneo jaje" koje mora da čuva narednih 48 sati. Kokošje kostime dobili su i ostali ukućani.

Duško, Soraja i Brandon su među prvima "sneli jaja", a Dule nije mogao da se obuzda od smeha. Sinoć je Vladimir rekao Bojani da neće da oblači kokošji kostim ni po koju cenu, čak i ako zbog njega ne izvrše zadatak. Svoje učestvovanje unedeljnom zadatku je odbio pod izgovorom da ne želi da bude  kokoška.

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>