Region

Svet

RTS: Vlada Stanojević je osoba slepog mozga

Izjava voditelja Vlade Stanojevića da je „RTS poslao Ninu na "Evrosong" kao slepicu i da je na nju potrošeno svega 100 evra“ iznervirala je čelnike javnog servisa, pa su rešili da mu javno odgovore.

RTS: Vlada Stanojević je osoba slepog mozga



Nevena Marković, šefica odseka za pres i odnose sa javnošću RTS-a, poslala je sledeće saopštenje tim povodom:

"Osoba koja se, bez vidljivog razloga, odaziva na Vladimir Stanojević, a sebe predstavlja kao manekena, učesnika velike braće, farmanologije, eksplicitnih kućnih video-snimaka, izjavila je na jednoj društvenoj mreži, a potom ‚repetirala‘ tu izjavu, da je ‚RTS Ninu poslao u Nemačku kao slepicu, potrošivši na nju 100 evra‘. Možda bi tužilac mogao da kaže koju reč na društveno neprihvatljivo ‚slepica‘, a sud da presudi da ovaj farmer mesec dana nosi i ne skida tamni povez preko očiju. Da vidi kako je ljudima osuđenim da celi život gledaju u crno, a da ih onda neki ‚slepi mozak‘ naziva ‚slepcima‘."

"Što se nas tiče, odgovaramo ovom farmeru isključivo zbog brojnih čitalaca koji su bili izloženi njegovoj gluposti. O našoj Nini dva meseca brine ekipa od preko 30 ljudi. Svi su okupljeni oko iskusnog i profesionalnog tima RTS-a i autorke pesme Kristine Kovač. Ukupno je njih 17 otputovalo sa Ninom u Dizeldorf. Nina je, videli ste, blistajući ušla u finale, svetski mediji pozitivno ocenjuju njen nastup, pesmu, stil, koreografiju i opšti utisak koji ostavlja srpska delegacija. Toliko o ‚slepcima‘, ‚100 evra‘, ‚koreografiji‘" -  navodi pres služba javnog servisa.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>