Region

Svet

Ekremu Jevriću menadžer namestio batine

Batine koje je internet zvezda Ekrem Jevrić u toku protekle nedelje dobio u centru Sarajeva, kako „Alo!“ nezvanično saznaje, navodno su bile posledica toga što pevač nije isplatio menadžera nakon odrađene tezge.

Ekremu Jevriću menadžer namestio batine



"Menadžer mu je ugovorio nastup za 2.000 evra i naravno od te sume je očekivao svoj deo. Međutim, kada je završio nastup, Ekrem je pobegao s parama i menadžera ostavio bez njegovog dela novca. Zvao je Jevrića i rekao mu da šalje pare, inače će dobiti batine i neće smeti da priviri u Sarajevo. Pevač nije mario za pretnje i desilo mu se da je dobio batine i završio u bolnici. Svi pretpostavljaju da iza toga stoji menadžer, ali za to nema dokaza" - rekao je za „Alo!“ dobro obavešteni izvor, a informaciju da je njen brat povređen potvrdila nam je i Ekremova sestra Emira.

"Jao, znate šta, ne čitam ja novine, ne znam šta tamo piše. Nije se Ekrem baš tukao, ispao je neki problem, ne znam tačno. Znam da ga je taj menadžer zvao, valjda da mu menadžeriše, ali ga je moj Ekrem odbio samo iz razloga jer još nije raščistio i prekinuo saradnju sa onim Srđanom iz Crne Gore. I tu je nastao neki kurcšlus, šta tačno – ne znam. Znam da je Ekrem otišao u bolnicu i da je tamo sve bilo u redu. Ma nije tu bilo velikih problema. On je sad u Americi, vratio se porodici" - rekla je  Gospodina sestra Emira, dok Jevrić nije bio dostupan za komentar.

Podsećanja radi, bivši farmer je pretučen u centru Sarajeva, posle čega je završio u bolnici. Prema pisanju tamošnjih medija, postojale su dve verzije napada na Ekrema. Po prvoj, na aerodromu su pevača dočekala dvojica muškaraca i ugurala ga u vozilo, a potom odvezla u nepoznatom pravcu, gde su ga pretukla i ostavila samog. Prema drugoj verziji, napadači su nesrećnog pevača pratili do stana njegove sestre, gde su ga oteli dok se vraćao po stvari.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>