Region

Svet

Region

Iva Štrljić: Nisam blejačica, nego glumica

Glumica Iva Štrljić nedavno se našla na listi poznatih ličnosti koji nisu poznati ni po čemu, a često su prisutni na svim bitnim revijama, žurkama, itd.

Iva Štrljić: Nisam blejačica, nego glumica



Međutim, Iva ne misli da može da se svrsta u takvu kategoriju i oštro odgovara na takve kritike:

"Ne bih se složila sa tim da ja više hodam po partijima nego što glumim. Ako se krećem po događajima, ja niti se neprilično ponašam, niti iza mene stoji bilo kakav skandal. Ja sam mlada devojka koja voli da izlazi, što je normalno i prirodno za nekoga mojih godina. Svaka meni čast, ako mi je najveća mana to što volim da izlazim! Trenutno igram u tri predstave u pozorištu, nedavno sam imala dve turneje po BiH i Crnoj Gori, a skoro sam snimila i još jednu seriju “Zauvek mlad“ koja će u Srbiji tek početi da se prikazuje. Igrala sam u većini kultnih serija kao što su Ranjeni orao, Bela lađa, Jelena i druge."

"Mislim da sam se za svoje godine dovoljno dokazala kao glumica, i da slobodno vreme i treba da koristim za druženje sa prijateljima i izlaske po gradu“ - rekla je Iva koja se pojavljuje i u novom Gruovom spotu.

“Vidim da su reakcije publike odlične! Obradovalo me što sam u ovom spotu imala glumački zadatak. To nije bilo obično slikanje za spot, već sam imala morala da bez teksta odigram devojku koja stalno zvoca, što nije ni malo jednostavno, jer nije ni malo nalik meni” kroz smeh je poručila glumica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>